ГоловнаПолітика

Яценюк не виключає санкцій проти влади після парламентських виборів

За словами Яценюка, кандидати-мажоритарники "від партії влади розпочали процес фальсифікації виборів, оскільки вони роздають по 100-200 гривень".

Яценюк не виключає санкцій проти влади після парламентських виборів
Фото: Макс Левин

Фальсифікація парламентських виборів обернеться персональними санкціями проти Президента Віктора Януковича й ізоляцією України.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат, один з лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

Звертаючись до Януковича і секретаря РНБО Андрія Клюєва, політик зазначив, що якщо буде сфальсифіковано вибори, то персонально для кожного з тих, хто при владі, це стане "останньою вже точкою".

"Абсолютно зрозуміло, що недемократичність виборів - це введення персональних санкцій проти Президента і його оточення, вищих посадових осіб і тих людей, які залучені сьогодні до корупції і фальсифікації виборів", - повідомив Яценюк.

Він також додав, що кандидати-мажоритарники "від партії влади розпочали процес фальсифікації виборів, оскільки вони роздають по 100-200 гривень, щоб так скупити голоси виборців".

Яценюк вважає, що абсолютно демократичними вибори не можуть бути "через те, що Юлія Тимошенко й інші опозиційні лідери перебувають за ґратами, куди їх запроторила діюча влада. Їх (вибори - LB.ua) можна визнати частково демократичними, якщо буде виконуватися закон", - сказав депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram