ГоловнаПолітика

Тарасюк: влада показала свою немічність

Колеги з Європарламенту вважають поведінку членів делегації від ПР дивною.

Тарасюк: влада показала свою немічність
Фото: Макс Левин

Нардеп від НУ-НС, співголова Комітету парламентської співпраці Україна-ЄС Борис Тарасюк відкидає звинувачення Партії регіонів у зловживаннях на посаді співголови, висунуті Партією регіонів.

"По-перше, дивує сама природа такого демаршу, в якому вживається термін про зловживання. Я висловлю думку колег з Європарламенту, для яких поведінка членів делегації від Партії регіонів була, м'яко кажучи, дивною. Про це вони говорили", - сказав Тарасюк у коментарях УНІАН.

На думку депутата, ситуація, що склалася на засіданні Комітету парламентської співпраці Україна-ЄС сьогодні в Страсбурзі, була звичною для таких заходів, коли сторони намагаються дійти до компромісу, проте якщо немає згоди більшості, то запропоновані пропозиції відхиляють.

"Так вийшло, що партнери з Партії регіонів про слово "компроміс" забули. Для них має значення лише все те, що вони хочуть. Вдавшись до цього демаршу, партія влади розписалася у своїй немічності, безглуздості та нездатності працювати з міжнародними партнерами", - переконаний нардеп.

Зокрема, Тарасюк зазначив, що вважає збалансованим текст підсумкової заяви.

Тарасюк також зауважив, що і він як співголова Комітету, і представники європейської делегації прагнули знайти компроміс.

"Непоступлива та непрофесійна позиція Леоніда Кожари (депутата від Партії регіонів) не дала змоги досягти компромісу, на який я й інші члени парламенту готові були піти", - наголосив Тарасюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram