ГоловнаПолітика

ПР: лікуванням Тимошенко повинні займатися медики, а не іноземні політики

"Регіонал" заздрить активності європейських парламентаріїв у питаннях лобіювання інтересів екс-прем'єра.

ПР: лікуванням Тимошенко повинні займатися медики, а не іноземні політики
Фото: http://job-sbu.org

Рекомендації щодо того, де, як і коли необхідно лікувати колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, можуть давати винятково вузькопрофільні фахівці з області охорони здоров'я, а не іноземні політики, які не мають до медицини жодного стосунку.

Про це заявив заступник голови Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Віктор Корж, коментуючи заяву депутатів Європейського парламенту Ребеки Хармс і Вернера Шульца стосовно лікування Тимошенко, повідомили в прес-службі Партії регіонів.

"Ми високо цінуємо бажання наших німецьких друзів посприяти якнайшвидшому одужанню Юлії Володимирівни. Упевнений, що вони щиро бажають добра та здоров'я колишньому прем'єр-міністрові України. Однак на їхньому місці я б утримався від рекомендацій щодо курсу лікування пані Тимошенко", - зазначив нардеп.

Корж переконаний, що в цьому питанні компетентну пораду можуть дати винятково професійні медики.

"Наскільки мені відомо, фрау Хармс за освітою - дизайнер, а герр Шульц - спеціаліст у галузі харчових технологій. Навіть не уявляю, як би вони сприйняли зауваження, які виходять, наприклад, від льотчика-випробувача щодо їхньої професійної діяльності", - додав Корж.

За його словами, активності європейських парламентаріїв у питаннях лобіювання інтересів засудженої екс-прем'єра України можна щиро позаздрити.

"Складається враження, що наші німецькі колеги вже вирішили всі свої внутрішні проблеми, і тепер питання № 1 для них - це майбутнє Тимошенко", - заявив Корж.

Водночас нардеп нагадав, що умови в клініці, запропоновані українською владою для лікування Тимошенко, відповідають усім медичним стандартам.

"Це, до речі, визнали лікарі німецької клініки "Шаріте", гідно оцінили зусилля, докладені владою України, щоб забезпечити ув'язненій максимально комфортні умови", - наголосив Корж.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram