ГоловнаПолітика

Заступник мера Умані звільнився через бездіяльність влади

Чиновник не зміг реалізувати концепцію розвитку міста.

Заступник мера Умані звільнився через бездіяльність влади
Фото: http://versia.ru

Заступник міського голови Умані з питань роботи виконавчих органів міської ради Максим Поляков заявляє, що звільнився через бездіяльність влади.

Про це він повідомив під час прес-конференції в УНІАН.

"Учора я написав заяву про звільнення. Вчора у нас відбулася сесія, з моєї ініціативи - я попросив зібрати депутатів, щоб відбулося зібрання щодо моєї відставки", - повідомив М. Поляков.

За словами М. Полякова, зайнявши посаду заступника мера Умані з питань діяльності виконавчих органів міської ради 1,5 роки тому, він зайнявся концепцією стратегічного розвитку Умані.

"Але, на жаль, як виявилося, це абсолютно нікому не потрібно. Кожен думає, як би його не зачіпали, щоб усе було тихенько, і ніхто нічого не робив", - сказав М. Поляков.

Серед проектів, якими він займався, М. Поляков виокремив відкриття минулого року бізнес-інкубатора для молодих підприємців і єдиного дозвільного центру місяць тому.

Колишній посадовець також додав, що намагався провести модернізацію комунальної сфери міста, зокрема, залучити інвесторів до реконструкції водоканалу, оскільки воду в місті подають лише 6 годин на день.

"Вони були готові трохи більше, ніж за рік, забезпечити цілодобове водопостачання міста. Крім того, водоканал залишався б в нашому користуванні, і тарифи залишалися такими, як є", - повідомив М. Поляков.

Однак, за його словами, влада не підтримала ні цей проект, ані проект із реформування міських житлових ремонтно-експлуатаційних управлінь.

Також М. Поляков зазначив, що першим у Черкаській області у своєму робочому кабінеті встановив відеокамери, за допомогою яких кожен охочий міг у режимі он-лайн спостерігати за його роботою. Він також заявив, що ініціатива встановити такі камери у всіх кабінетах мерії для забезпечення прозорості роботи влади також не знайшла підтримки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram