ГоловнаПолітика

Банк виплатив донецьким міліціонерам винагороду за розкриття нападу

"Приватбанк" виплатив мільйон гривень.

Банк виплатив донецьким міліціонерам винагороду за розкриття нападу
Фото: byut.com.ua

"Приватбанк" виплатив один мільйон гривень 132 міліціонерам Донецька, які брали участь у розкритті нападу на відділення банку "VIP-Центр" 29 грудня 2011 року.

Про це йдеться в повідомленні банку.

Згідно з повідомленням, кожен із співробітників міліції отримав на свою банківську картку від п'яти до десяти тисяч гривень премії - залежно від особистого внеску в справу затримання злочинців.

"Ми обіцяли і виплатили один мільйон гривень працівникам міліції, які в найкоротші терміни затримали злочинців, котрі холоднокровно розстріляли п'ятьох співробітників банку", - сказано в повідомленні з посиланням на голову правління "Приватбанку" Олександра Дубілета.

За даними банку, 2011 року "Приватбанк" виплатив більш ніж 90 премій на суму 450 тис. гривень співробітникам міліції та громадянам за допомогу в затриманні злочинців і шахраїв.

З початку 2012 року за розкриття злочинів проти банку вже виплачено 1,2 млн гривень.

29 грудня невідомі пограбували відділення "Приватбанку" в Донецьку на просп. Театральний, 21. Загинули п'ятеро осіб. Один із загиблих - співробітник приватної охоронної фірми, а решта - чотири молоді жінки - співробітниці банку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram