ГоловнаПолітика

Регіонали засудили політичні акції опозиції

"Усі, хто грає з вогнем, і їхні поплічники отримають по руках", - сказано в заяві ПР.

Регіонали засудили політичні акції опозиції
Фото: transkarpatia.net

Партія регіонів виголошує рішучий протест проти використання спорту в "брудних" політичних іграх.

Про це сказано в заяві Партії регіонів.

"В Україну прийшло довгоочікуване свято футболу. Усупереч похмурим прогнозам доморощених "борців із режимом", у нашу країну приїхали десятки тисяч іноземних уболівальників і просто гостей. Українці всіх зустрічають традиційно гостинно. Але, мабуть, це не влаштовує тих, хто керується принципом "що гірше, то краще", - сказано в документі.

У Партії регіонів нагадали, що опозиціонери відмовляються прийти на стадіони, щоб разом із співвітчизниками підтримати національну збірну України.

"Але при цьому влаштовують провокації в підворіттях і шоу з роздачею футболок з гаслами, набридлими навіть їхнім власним виборцям", - заявляють у ПР.

"Набивши руку на безпідставних "страшилках" про "неготовність України до Євро-2012", тепер політичні підбурювачі перемкнулися на поширення через соцмережі й інтернет-сайти повідомлень про нібито підготовлювані побиття іноземних уболівальників, заздалегідь покладаючи провину за це на своїх політичних опонентів", - стверджують у Партії регіонів.

Партія регіонів заявляє рішучий протест проти використання спорту в брудних політичних іграх. "Усі, хто грає з вогнем, і їхні поплічники отримають по руках", - сказано в заяві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram