ГоловнаПолітика

Азаров вимагає розслідувати авіакатастрофу і обвалення будинку

Прем'єр вважає, що проблеми, які призвели до трагедій, виникли не за один день.

Азаров вимагає розслідувати авіакатастрофу і обвалення будинку
Фото: ictv

Прем'єр Микола Азаров вимагає від правоохоронних органів ретельно розслідувати авіакатастрофу в Київській області та обвалення житлового будинку в Луцьку.

"Потрібно не тільки з'ясувати всі обставини трагедії, а й чітко визначити їх причини. Зробити висновки, принципові висновки, щоб надалі нічого схожого не сталося", - наводить слова Азарова прес-служба уряду в понеділок.

Водночас він підкреслив, що потрібно визначити весь ланцюжок, який призвів до трагедії, залучити до суворої відповідальності всіх, хто своїми діями чи бездіяльністю допустили трагедії.

"Потрібно зробити висновки як по кримінальній, так і по адміністративній лінії. Адже проблеми, які призвели до трагедії, імовірно, виникли не за один день. Всі, хто винен, мають понести сувору відповідальність", - додав прем'єр.

Нагадаємо, за минулі вихідні сталися два серйозні НП. У Київській області здійснив жорстку посадку літак з парашутистами, за даними МНС, п'ять людей загинули і 15 постраждали. Крім того, в Луцьку обвалилися перекриття під'їзду житлового будинку, загинули дві людини. За фактом цих подій порушено кримінальні справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram