ГоловнаПолітика

Опозиція має намір розслідувати розкрадання під час підготовки до Євро

Наступного дня після завершення Євро-2012.

Опозиція має намір розслідувати розкрадання під час підготовки до Євро

Опозиція має намір ініціювати розслідування зловживань із боку влади під час підготовки до чемпіонату Європи з футболу відразу ж після завершення ЧЄ-2012.

Про це на брифінгу повідомив віце-спікер українського парламенту Микола Томенко.

"Наступного дня після завершення євротурніру опозиція буде готувати через парламентську складову, через громадську складову серйозні слухання питань про те, як використовували бюджетні гроші на підготовку до чемпіонату", - сказав Томенко.

На його думку, Генпрокуратура країни повинна розставити всі крапки над "i" в питаннях "розкрадання бюджетних коштів під егідою підготовки до Євро".

М. Томенко також зазначив, що опозиція під час проведення футбольного чемпіонату інформуватиме іноземців про діяльність діючого "політичного режиму Віктора Януковича".

За словами віце-спікера Ради, опозиція вболіватиме за українську збірну разом з уболівальниками на площах або в спортбарах, але не в VIP-зонах і на стадіонах, де перебуватимуть представники нинішньої влади.

Нагадаємо, Євро-2012, який приймають Україна та Польща, стартує в п'ятницю, 8 червня. Фінальний матч чемпіонату відбудеться в Києві 1 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram