ГоловнаПолітика

БЮТ вимагає від Азарова пред'явити докази корупції Тимошенко

Прем'єра звинуватили в прокурорських замашках.

БЮТ вимагає від Азарова пред'явити докази корупції Тимошенко
Фото: glavred.info

Фракція "БЮТ-Батьківщина" вимагає від прем'єр-міністра Миколи Азарова показати рішення суду, на яке він посилався, звинувачуючи Юлію Тимошенко в корупції.

Про це сказано в заяві фракції, яку зачитали з парламентської трибуни.

БЮТ нагадує, що вчора на телебаченні Азаров послався на матеріали американського правосуддя, де Тимошенко нібито звинувачують у корупції.

"Фракція "БЮТ-Батьківщина" вимагає від пана Азарова негайно, зараз ... пред'явити рішення будь-якого іноземного суду, який би звинувачував Юлію Тимошенко в корупції. Такого рішення немає!" - переконані б'ютівці.

Для того, щоб ви переконалися, яка Тимошенко політична ув\'язнена. Я думаю, ви довіряєте американській юстиції - будь ласка, подивіться ось цей документ. Тут на кожній сторінці Тимошенко звинувачують у корупції. Цей документ не український - це документ американського правосуддя, американського суду

— Микола Азаров

"Учорашні заяви прем'єр-міністра остаточно переконали: уряд перестав виконувати передбачені Конституцією функції і перейшов на обслуговування виборчих інтересів політичного клану Партії регіонів", - сказано в заяві.

Фракція обурена тим, що Азаров "бере на себе роль прокурора, судді, слідчого й публічно виносить вироки Юлії Тимошенко".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram