ГоловнаПолітика

Стецьків: я піду в Раду тільки за мажоритаркою

Депутат має намір балотуватися "там, де перемагав".

Стецьків: я піду в Раду тільки за мажоритаркою
Фото: zarvanytsya.org.ua

Депутат від фракції НУ-НС Тарас Стецьків заявив, що не отримував пропозицій від політичних сил щодо внесення його в списки кандидатів на вибори до Верховної Ради.

Про це політик сказав в ексклюзивному коментарі LB.ua.

"Мене ніхто не запрошував. Я не отримував пропозицій від Об'єднаної опозиції і не маю з цього приводу ніяких переживань", - зазначив Т. Стецьків.

Депутат також спростував інформацію, що йому нібито надійшла пропозиція від партії Віталія Кличка "УДАР" балотуватися в мажоритарному окрузі.

"Якщо я піду за мажоритаркою, то це буде львівський округ. Маю намір просити довіри там, де вже перемагав", - заявив Стецьків.

Нагадаємо, Юрій Луценко в ексклюзивному інтерв'ю LB.ua "Юрій Луценко: "Вибори не будуть "тихими". Відступати нікуди, позаду - Сім'я" заявив, що його соратники - Володимир Ар'єв, Олесь Доній, Геннадій Москаль, Юрій Стець і Тарас Стецьків - отримали пропозицію бути кандидатам від Об'єднаної опозиції.

Зазначимо, депутат від НУ-НС Геннадій Москаль також заявив, що не отримував особисто пропозицію йти на вибори до Верховної Ради за списком Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram