ГоловнаПолітика

Коморовський має намір поговорити з Януковичем про Тимошенко

Зустріч заплановано за 2,5 години до початку першого матчу Євро-2012.

Коморовський має намір поговорити з Януковичем про Тимошенко
Фото: despravda.com

Завтра, 8 червня, президент Польщі Броніслав Коморовський планує провести перемовини з Президентом України Віктором Януковичем перед урочистим відкриттям фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.

Зустріч президентів заплановано за 2,5 години до початку першого матчу Євро-2012, який голови держав планують подивитися, йдеться в повідомленні прес-служби Коморовського.

Зокрема, в прес-службі зазначили, що зустріч заплановано на 15.30.

Прес-служба також повідомила, що вчора Коморовський провів тригодинну нараду з експертами і політиками, які, зокрема, працюють над питаннями України.

"Тема України є вкрай важливою для Польщі. Президент активно залучений до наближення українців до цінностей західного світу", - сказала прес-секретар керівника Польської держави Анна Тшаска-Вечорек.

Вона зазначила, що "однією з дуже важливих тем" у польсько-українських відносинах є справа колишньої прем'єрки України Юлії Тимошенко.

У прес-службі Коморовського також нагадали, що Коморовський разом з Януковичем планує бути на закритті Євро-2012 у Києві 1 липня.

Нагадаємо, раніше президент Польщі Броніслав Коморовський заявив, що внутрішньополітична ситуація в Україні загрожує її євроінтеграції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram