ГоловнаПолітика

Партія Литвина обізвала опозицію імпотентними щурами

Народна партія у відповідь на заяву БЮТ і НУ-НС про те, що "влада за щось там підвісила Литвина", заявила: опозицію і підвісити немає за що.

Партія Литвина обізвала опозицію імпотентними щурами

Народна партія шкодує, що "імпотентна поведінка Об'єднаної опозиції" під час голосування за мовний законопроект вилилася не в самоаналіз, який "необхідний людям безпорадним і слабким".

Про це повідомляє прес-служба Народної партії, лідером якої є Володимир Литвин.

"Спрацювала інша логіка, притаманна натовпі підлітків - дрібних хуліганів: свою нікчемність і інфантилізм компенсувати безглуздою агресивністю і щурячими укусами інших, - як правило, дорослих", - зазначають у політсилі.

"Чого варті босяцькі образи з її боку на адресу спікера парламенту з метою компенсувати власну неспроможність і прагнення грати дев'ятьма тузами в одній колоді. А якщо це шулерство не вдається, доводиться знаходити мішень, на яку і спрямовується отруйна слина", - йдеться в заяві.

Нас не цікавить, за що там влада підвісила Литвина. Вражає його цинізм, коли спікер так намагається вберегти свою шкіру та продовжити перебування в теплому кріслі, що готовий на будь-яку брехню. Однак усі зрадники рано чи пізно отримають за заслугами від українського народу

— заява фракцій БЮТ і НУ-НС

Народна партія зазначає, що голосування щодо мовного законопроекту відбувалося в суворій відповідності до регламенту.

"Хіба вони покаються, що випестили цілу когорту своїх вихованців, яких потім самі прозвали тушками? Хіба їх хвилюють прості люди, яких вони брехливими закликами штовхали на "Беркут", щоб імітувати хоч якусь демонстративну власну активність?" - ставить запитання партія Литвина.

"З цієї ж "опери" постійні звинувачення всіх і вся у зраді. Психологи стверджують, що саме зрадники голосніше і частіше за всіх волають про зраду. Але ці панове - ерзац-опозиціонери, перебуваючи на всіх мислимих і немислимих посадах, давно зрадили не тільки колишніх соратників, вони зрадили країну, кинувши її на відкуп своїм кураторам і благодійникам ззовні", - вважають партійці.

"Вони не зрадили тільки собі, а радше своїй тваринній жадобі влади, своєму марнославству та зарозумілості. Вони, як письменники на парканах, міркують хто кого і за що підвісив. Їхня нечоловіча поведінка доводить іще одне: їх, власне, і підвісити немає за що", - підсумувала НП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram