ГоловнаПолітика

Фракція БЮТ вирішила не звільняти Кожем'якіна через мову

Голову фракції хотіли змінити через бездіяльність під час голосування за закон про мови.

Фракція БЮТ вирішила не звільняти Кожем'якіна через мову
Андрей Кожемякин
Фото: Дмитрий Неймырок

Фракція БЮТ на своєму засіданні розглядала питання недовіри своєму очільникові Андрію Кожем'якіну.

Про це УНІАН повідомив один із лідерів партії "Батьківщина", заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, коментуючи на прохання агентства інформацію про можливу заміну Андрія Кожем'якіна.

Томенко підтвердив, що на засіданні фракції за ініціативою народного депутата Юрія Одарченка обговорювали питання про зміну керівника фракції.

"Кожем'якін поставив на голосування пропозицію про підтвердження його повноважень як керівника фракції. Абсолютна більшість фракції проголосувала за підтвердження його повноважень", - сказав М. Томенко. При цьому він повідомив, що один депутат проголосував проти й один утримався.

Віце-спікер зазначив, що була спроба створити проблеми всередині найбільшої опозиційної фракції, однак вона не вдалася. "Ми просимо "доброзичливців" і "друзів" БЮТ-Батьківщини не турбуватися, оскільки питання зміни керівника фракції не актуальне", - сказав Микола Томенко.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що фракція БЮТ хоче змінити свого керівника через бездіяльність під час ухвалення закону про мови.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram