ГоловнаПолітика

Єфремов: депутатську недоторканність скасують напередодні виборів

На думку регіонала, середа - це втрачений день для ухвалення законопроектів.

Єфремов: депутатську недоторканність скасують напередодні виборів
Фото: http://cxid.info/

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що закон про скасування недоторканності народних депутатів буде ухвалено напередодні виборів.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді України.

"На початку наступної сесії наш проект закону про зняття недоторканності з депутатів має всі шанси бути ухваленим. А саме, ми його ухвалимо ще до виборів", - сказав Єфремов.

Він також зазначив, що сьогодні більшості завадила опозиція.

"Середа - традиційний день опозиції - це втрачений день для ухвалення законопроектів. Сьогодні півтори години ми розглядали їх законопроект про зняття депутатської недоторканності", - зазначив регіонал.

Водночас Єфремов зазначив, що свого часу опозиційні фракції в особі "Батьківщини" і "Нашої України" не проголосували за скасування пільг депутатам. Тепер не хочуть голосувати за законопроект про скасування депутатської недоторканності.

"Але, щоб не втратити обличчя, вони зареєстрували законопроект, який навіть з технологічної точки зору не може бути ухвалено", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 6 червня, Верховна Рада Україна прийняла рішення відкласти розгляд законопроекту №10530 про внесення зміни до Конституції України щодо скасування недоторканності нардепів, суддів і Президента до 20 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram