ГоловнаПолітика

Євгенія Тимошенко: влада не зацікавлена в одужанні мами

Захист вимагатиме переведення Тимошенко до незалежної приватної клініки.

Євгенія Тимошенко: влада не зацікавлена в одужанні мами

Дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко заявляє, що влада не зацікавлена в одужанні її матері.

"Захворювання моєї матері має неврологічну природу, тому кожен стрес погіршує її стан. Вона ще не може ходити без допомоги, більшу частину часу перебуває в ліжку, рух завдає їй болю. Тому лікарі, які стежили за станом її здоров'я протягом місяця, не зафіксували жодного серйозного поліпшення", - сказала Євгенія Тимошенко в інтерв'ю, повідомляє сайт Тимошенко.

Водночас Євгенія зазначила, що захист Тимошенко продовжить відстоювати її право на лікування в незалежній приватній клініці.

"Ми продовжимо боротися за її право лікуватися в незалежній приватній клініці, де вона не відчуватиме такого потужного тиску", - сказала дочка екс-прем'єра.

На її думку, вітчизняні лікарі намагаються надати формальний висновок про задовільний стан здоров'я її матері, щоб забезпечити присутність Юлії Тимошенко на судових процесах.

Як відомо, напередодні лікарі берлінської клініки Charité Карл Айнхойпль, Норберт Хаас і Анетт Райсхауер заявили про певне поліпшення стану здоров'я екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Берлінські лікарі також ставляться скептично до можливості екс-прем'єр-міністра України бути на судових засіданнях.

Водночас нещодавноі з'явилася інформація про те, що Міністерство внутрішніх справ України на чолі з Віталієм Захарченком планує влаштувати бутафорський новий судовий процес над Юлією Тимошенко і силоміць притягти лідера опозиції в суд. Саме для цього зараз на невідомій таємній фабриці виконується спецзамовлення МВС - будують скляну клітку з ліжком для Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram