ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

На Євро-2012 до Львова приїде депутат бундестагу

Член німецького парламенту хоче поєднати політику та спорт.

На Євро-2012 до Львова приїде депутат бундестагу
Карл Георг Вельман
Фото: www.dw.de

Матч Євро-2012 "Німеччина - Португалія", який відбудеться у Львові 9 червня, відвідають відомі українські та іноземні політики.

Про це повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

Серед осіб, які вже підтвердили свою присутність, - українські брати-боксери Володимир і Віталій Клички, українська плавчиха Яна Клочкова, музикант Святослав Вакарчук, найсильніша людина України Василь Вірастюк і багато відомих іноземців.

Депутат бундестагу Карл Георг Вельман зазначив в інтерв'ю Deutsche Welle, що відвідає матч збірної Німеччини у Львові.

"У мене вже є квиток на матч "Німеччина - Португалія", який відбудеться у Львові 9 червня. У мене були заплановані там політичні зустрічі, і я хочу скористатися нагодою, щоб подивитися футбол", - сказав він.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з футболу стартує 8 червня матчем-відкриттям турніру в Польщі і завершиться фінальним матчем 1 липня на НСК "Олімпійський" у Києві. В цілому в Україні відбудуться 16 матчів з 31. В Україні матчі Євро-2012, крім Києва, прийматимуть Харків, Львів і Донецьк.

В Україну почали прибувати і перші вболівальники з Нідерландів, Німеччини, Південної Африки, Швеції, Польщі та Російської Федерації, а також волонтери УЄФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram