ГоловнаПолітика

У Ахметова спростували інформацію про підготовку охоронців для мітингу

У компанії зазначили, що корпоративні правила "Метінвесту" передбачають повну свободу політичних поглядів серед співробітників.

У Ахметова спростували інформацію про підготовку охоронців для мітингу
Фото: EPA/UPG

Група "Метінвест" спростовує заяву громадської організації "Громадський актив Дніпра" ("ГРАД", Дніпропетровськ) про підготовку в Дніпропетровську 1,5 тис. охоронців із Центрального і Північного ГЗК для участі в мітингу на підтримку законопроекту про мовну політику в Києві.

Про це "Українські Новини" повідомив представник прес-служби "Метінвесту".

"Інформація, поширена координатором громадської організації "ГРАД" Андрієм Денисенком, є неправдивою", - зазначив представник.

Він наголосив, що компанія не бере участі в політиці, а корпоративні правила "Метінвесту" передбачають повну свободу політичних поглядів серед співробітників.

Як відомо, ЦГЗК і ПівнГЗК входять до групи "Метінвест", основними акціонерами якої є група SCM і група компаній "Смарт-Холдинг".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що депутати Львівської міської ради 5 червня зберуться під стінами Верховної Ради на позачергову сесію, щоб не допустити ухвалення законопроекту про регіональні мови.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram