ГоловнаПолітика

Харківська студентка заявила про побиття сином Кернеса

Дівчині потрібен платний хірург і стоматолог.

Харківська студентка заявила про побиття сином Кернеса

21-річна харківська студентка Дарія Лазюк заявляє, що її побив син мера міста Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський.

Про це повідомляє АТВ.

Дівчина стверджує, що молодик напав на неї цими вихідними в кафе і двічі вдарив в обличчя. Тепер їй потрібен платний хірург і стоматолог - у неї розбиті губи, струс мозку та пошкоджено ніс.

За її словами, молоді люди відпочивали в кафе в центрі міста великою компанією, випивали, а ближче до ранку між ними виник конфлікт. Дарія запевняє: сварка з сином мера закінчилася для неї двома ударами кулака в обличчя.

"Він нецензурними словами почав ображати мою подругу. Вже не вперше. Вона йому сказати нічого не могла у відповідь, я вирішила за неї заступитися. Після цього хлопець мене вдарив, я, природно, встала і вирішила продовжити з ним розмову. Так, не сперечаюся, я теж була неправа, можливо. Але можна було зі мною сваритися, ображати, обматюкати мене, але ви самі прекрасно бачите", - сказала вона.

За її словами, ні "швидку", ні міліцію не викликали, у неї самої телефону не було.

Утім у кафе "Джинн", де нібито сталося побиття, слова дівчини спростовують. Адміністратор запевняє, що Родіона Гайсинського в обличчя не знає, а інцидентів цими вихідними не було.

"Я не знаю, може, це не в нас, у нас такого не було. Ніякої бійки не було, ми міліцію не викликали, нічого не було. Я працювала всі ці дні, в нічні зміни", - сказала Тетяна Власенко, адміністратор кафе.

Сам Родіон Гайсинський на телефонні дзвінки не відповідає. Зв'язатися з ним протягом тижня так і не вдалося. Однак питання про бійку в кафе поставили його батькові, проте мер Геннадій Кернес по телефону обговорювати ці питання не захотів.

"Те, що вам стало відомо, - це ваші подробиці. До побачення", - сказав він.

Дарія Лазюк розповідає, що син мера попросив пробачення в неї, і вона пробачила, але заяву в міліцію таки написала.

"Я спілкуюся з цим хлопцем, хочу сказати, що зла на нього не тримаю, він - хороший, не можу нічого поганого про нього сказати, мені ні грошей від нього не треба, ні проблем не хочу створювати. Хочу, щоб він задумався. І задумалися, грубо кажучи, люди, хлопці, його оточення", - сказала вона.

Студентка збирається до пластичного хірурга і стоматолога і чекає на об'єктивне розслідування справи. У міліції кажуть, що заяву зареєстровано в Київському райвідділі Харкова, нині триває розгляд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram