ГоловнаПолітика

Квасневський просить чесними виборами дати шанс прихильникам України

У Польщі вважають, що вся відповідальність за проведення чесних виборів лежить на владі.

Квасневський просить чесними виборами дати шанс прихильникам України
Фото: EPA/UPG

Владі України не варто закликати опозицію до чесних і прозорих виборів, тому що опозиція і так у цьому зацікавлена.

Як повідомляє власний кореспондент LB.ua з Вроцлава, про це заявив під час "Вроцлавського глобального форуму" екс-президент Польщі Олександр Квасневський, коментуючи заклик радника Президента Ганни Герман до лідера партії "УДАР" Віталія Кличка спільно забезпечити прозорість і чесність виборів.

"Просто забезпечте чесні та прозорі вибори, інакше у друзів України, до яких я належу, не буде аргументів у просуванні України до Європейського Союзу", - сказав О. Квасневський. "Від імені всього польського суспільства хочу заявити: ми будемо вас підтримувати, але дайте нам для цього шанс", - акцентував екс-президент Польщі, кажучи про майбутнє України.

Нагадаємо, сьогодні почав роботу "Вроцлавський глобальний форум" (Польща). Одну з секцій форуму присвячено українському питанню - "Україна: балансування на межі".

Україну на форумі представляє перший віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський, радник Президента Ганна Герман, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко. У заході також бере участь делегація Інституту Горшеніна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram