ГоловнаПолітика

Україна та ЄС іще не визначилися з юристами для Тимошенко, - Єлісєєв

Відбувається дуже інтенсивний діалог із цього питання.

Україна та ЄС іще не визначилися з юристами для Тимошенко, - Єлісєєв
Фото: ukrainians.ca

Прем'єр-міністр України Микола Азаров і президент Європарламенту Мартін Шульц продовжують інтенсивний діалог про визначення кандидатур незалежних, авторитетних, визнаних на міжнародному рівні юристів, які спостерігатимуть за об'єктивністю розгляду касації у справі Юлії Тимошенко.

Про це повідомив представник України при Євросоюзі Костянтин Єлісеєв на засіданні делегації Європарламенту у зв'язках з Україною, яке відбулося в середу в Брюсселі.

"Ще зарано говорити про конкретних осіб. Але хочу запевнити, що відбувається дуже інтенсивний діалог між прем'єр-міністром України та президентом Європарламенту з цього питання. Ця взаємодія є продуктивною, ефективною та конструктивною", - сказав представник України при ЄС.

Він зазначив, що українська сторона зацікавлена в незалежному, прозорому й об'єктивному спостереженні за перебігом касаційного оскарження справи колишнього прем'єр-міністра Ю. Тимошенко.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Євросоюз скерує в Україну своїх юристів для участі в розгляді касаційної скарги екс-прем'єра Юлії Тимошенко на вирок у "газовій справі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram