ГоловнаПолітика

Прихильники Тимошенко не підуть із Хрещатика на час Євро

Прихильники Тимошенко будуть боронити його доти, доки не звільнять екс-прем'єра.

Прихильники Тимошенко не підуть із Хрещатика на час Євро
Фото: Макс Левин

Наметове містечко на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко на головній столичній вулиці Хрещатик не згортатимуть на час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це сьогодні заявив депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко.

"Наметове містечко стоятиме, і ми будемо боронити його доти, доки не звільнять Тимошенко", - сказав нардеп під час мітингу, присвяченого 300-денному тюремному ув'язненню екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Нині ми побудували свою роботу так, щоб мати змогу пояснити гостям країни те, що тут відбувається. Дуже багато іноземців сюди заходить, і, повірте, їх більше цікавить розвиток демократії в Україні, тому що вони знають, що означає мати на своєму кордоні авторитарну державу, яка може вдатися до будь-яких кроків, які були в історії. Тому їх цікавить і доля Тимошенко, і доля опозиції в України, дуже багато їх приходить сюди і цікавиться тим, що відбувається", - зазначив він.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи означає це, що наметове містечко не згортатимуть на час Євро-2012, Одарченко сказав: "Однозначно, ні. Ми не будемо згортатися. Ми боротимемося несамовито, щоб воно залишилося".

Нагадаємо, сьогодні відбувся мітинг, присвячений 300-денному ув'язненню Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram