ГоловнаПолітика

Янукович доручив приймаючим містам висадити квіти на узбіччях і тротуарах

Президент зазначив, що Україна подолала всі перешкоди на шляху до Євро.

Янукович доручив приймаючим містам висадити квіти на узбіччях і тротуарах
Фото: Макс Левин

Президент Віктор Янукович закликає владу міст, які прийматимуть чемпіонат Європи з футболу 2012 року, надати своїм містам святковий вигляд.

Про це він сказав на засіданні комітету з підготовки та проведення в Україні фінальної частини ЧЄ-2012 з футболу, повідомляє прес-служба Глави держави.

Відкриваючи засідання, Віктор Янукович зазначив, що підготовка до Євро-2012 в Україну підходить до завершення.

"Сьогодні, за десять днів до початку Євро-2012, ми підбиваємо підсумки - як підготувалася країна, державні органи влади, правоохоронні структури до проведення європейського свята футболу… Я вважаю, що це знаменна подія для нашої країни", - наголосив Глава держави.

"Безумовно, потрібно подивитися на ті дрібниці, про які ми говоримо: наведення порядку навколо об'єктів інфраструктури Євро-2012, починаючи з аеропортів, узбіччя, тротуари, потрібно висадити квіти, час ще залишився, щоб наші міста виглядали святково", - сказав Президент.

Він звернувся до віце-прем'єр-міністра, міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, щоб він організував необхідні заходи.

Також Віктор Янукович нагадав, що кілька років тому Україна стояла перед ризиком втратити можливість проводити чемпіонат, але успішно подолала цей виклик.

"Ми подолали всі перешкоди, які були на цьому шляху, і сьогодні вийшли на фінішну пряму", - підкреслив Президент.

Нагадаємо, раніше Янукович заявив, що проведення в нашій країні чемпіонату буде святом футболу для українських уболівальників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram