ГоловнаПолітика

Німці лікуватимуть Тимошенко вахтовим методом

Лікарі клініки "Шаріте" обіцяють зробити все можливе для одужання Юлії Тимошенко.

Німці лікуватимуть Тимошенко вахтовим методом
Фото: www.lrp.lt

Лікарі клініки "Шаріте" лікують Юлію Тимошенко вахтовим методом, - заявила прес-секретар лідера партії "Батьківщина" Марина Сорока.

Вона нагадала слова німецького лікаря Лутца Хармса про те, що медики клініки "Шаріте" мають намір лікувати лідера опозиції Юлію Тимошенко вахтовим методом.

Прес-секретар нагадала, що "і доктор Лутц Хармс, і його наступниця Аннетт Райссхауер також повідомляли, що лікування триватиме понад півроку і перебувати в "тривалих відрядженнях" вони не можуть".

"Підкреслюю, що німецькі лікарі повертаються до своєї роботи в клініці "Шаріте" після лікування Юлії Тимошенко в Харкові не тому, що це забаганка "примхливої" Юлії Тимошенко, яку понад півроку Банкова позбавляла медичної допомоги, а тому що вони працюють вахтовим методом і виконують обіцянку зробити все можливе для одужання Юлії Тимошенко", - зазначила Марина Сорока.

"На відміну від пенітенціарної служби та людей в білих халатах з МОЗ, німецькі лікарі не плутають клятву Гіппократа з клятвою Януковича і на перше місце ставлять інтереси пацієнта", - зазначила прес-секретар.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що 1 червня до екс-прем'єра приїде вде третій лікар із Німеччини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram