ГоловнаПолітика

Яценюк зустрічався з донецькою опозицією просто неба

Влада відмовилася надати приміщення.

Яценюк зустрічався з донецькою опозицією просто неба
Фото: Макс Левин

Народний депутат, лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк зустрівся з представниками Об'єднаної опозиції біля Донецької облдержадміністрації, тому що йому відмовили в наданні приміщення.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Фронт Змін".

"І комерційні, і державні, і муніципальні установи міста, в які зверталися представники Об'єднаної опозиції, не дали згоди на оренду приміщення для проведення зустрічі з Арсенієм Яценюком", - йдеться в повідомленні.

"Представники установ попередньо погоджувалися надати приміщення, але після того, як чули мету оренди та прізвище опозиційного політика, який має проводити зустріч, відмовляли. Зокрема, йдеться про готелі "Шахтар-плаза", кінотеатр ім. Шевченка, кінотеатр "Зірочка", Проектний інститут ДІОС, готель "Вікторія", Профспілку працівників автотранспорту, конференц-зал на проспекті Ілліча", - наголошено в повідомленні.

Тому зустріч проводили просто неба - на площі біля Донецької ОДА.

Лідер "Фронту Змін" представив партійцям голову донецького передвиборного штабу Об'єднаної опозиції - очільника донецької організації "Фронту Змін", депутата Маріупольської міської ради Олександра Ярошенка.

Яценюк повідомив, що "для кожного з 21 одномандатного виборчого округу в Донецькій області Об'єднана опозиція підготувала кандидатів".

"Донецьк - це не вотчина Партії регіонів, людей, які грабують країну. Ми виставляємо гідних представників Донецька для того, щоб вони представляли інтереси людей в новому складі Верховної Ради", - сказав він.

Зокрема, Яценюк наголосив: "Буду відвертим: Донецьк не хоче голосувати за Януковича і наразі не готовий голосувати за Об'єднану опозицію. Нам потрібно переконати донеччан у тому, що ми знаємо, що робити. Що ми якісно нові люди і відповідаємо за кожне сказане нами слово".

За його словами, "влада роздає гречиху і гроші, а ми даємо ідеї, впевненість і віру, що людина буде мати гідну освіту, нормальний рівень медичного забезпечення, зможе працювати і не животіти на копійки, а отримувати гідну зарплату і пенсію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram