ГоловнаПолітика

Попов розпорядився продовжити ремонти в будинках киян

Доведуть до ладу подвір'я житлових багатоповерхівок, під'їзні шляхи та ліфти.

Попов розпорядився продовжити ремонти в будинках киян

Київська влада продовжує в 2012 році реалізовувати масштабну програму ремонту та модернізації житлового фонду.

Днями голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження "Про асфальтування прибудинкових територій і міжквартальних проїздів та благоустрій".

Згідно з документом, з метою "поліпшення умов проживання мешканців міста Києва" 2012 року двори житлових багатоповерхівок і під'їзні шляхи, що в незадовільному стані, буде заасфальтовано. До кінця травня райадміністрації, ГУ житлового господарства та районні підрозділи КК "Київавтодор" зобов'язані скласти реєстр адрес, де потрібні ремонтні роботи, і визначити обсяг робіт.

Асфальтування київських дворів планують провести за рахунок коштів, передбачених у держбюджеті "для здійснення Києвом функцій столиці". 2012 року на ці цілі, а також на будівництво метро на Троєщину, з держскарбниці передбачено виділити 155 млн грн.

Раніше повідомляли, що з травня поновлюють роботи із заміни, модернізації та капітального ремонту ліфтів. До кінця року планують встановити і модернізувати 300-400 ліфтів.

Нагадаємо, масштабну програму з ремонту та модернізації житлового фонду Київська міська державна адміністрація почала реалізовувати 2011 року. Зокрема, замінили або відремонтували близько 250 ліфтів. Поблизу 600 будинків відремонтували зовнішнє освітлення. Близько 2000 будинків були охоплені роботами із заміни асфальтового покриття прибудинкової території та ремонтом сходових клітин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram