ГоловнаПолітика

ПР не наполягає на змінах до закону про вибори

Утім партія вважає технічні правки необхідними.

ПР не наполягає на змінах до закону про вибори
Фото: http://podrobnosti.ua

Нардеп від Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що його фракція не наполягає на внесенні будь-яких змін до закону про вибори.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Наша фракція не наполягає на внесенні якихось змін до закону про вибори. Але логічно було б якісь технічні зміни внести в цей закон", - зазначив О. Єфремов.

Наприклад, за його словами, в законі про вибори не прописано, що прізвище кандидата в депутати необхідно вказувати - тільки ім'я та по батькові. "Цю норму необхідно міняти. Якщо ми її не змінимо, то ЦВК змушена буде це змінити", - зазначив парламентарій.

Водночас він повідомив: представники опозиції заявляють, що не голосуватимуть за внесення змін до закону про вибори, пояснюючи це тим, що нібито регіонали зможуть проголосувати за якусь іншу норму закону. "Я заявляю, що ніякої іншої норми Партія регіонів вносити в цей законопроект не буде. Нас цілком влаштовує ухвалений закон про вибори, за який проголосувала конституційна більшість у парламенті", - заявив О. Єфремов.

"Ми наполягаємо на тому, що вибори повинні бути чесними і прозорими. І якщо наші колеги від опозиції все-таки підтримають унесення змін до технічних норм закону, то ми за це проголосуємо", - підсумував політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram