ГоловнаПолітика

Колесніков повважав благодійними ціни на проїзд у потягах Hyundai

Міністр зазначає, що в купейному та плацкартному вагонах залізниця доплачує 70% кожному пасажирові.

Колесніков повважав благодійними ціни на проїзд у потягах Hyundai
Фото: www.segodnya.ua

Віце-прем'єр Борис Колесніков не вважає високою вартість проїзду в міжрегіональних електропоїздах виробництва Hyundaі.

Про це він сказав журналістам у Донецьку.

"Це не висока ціна. У купейному та плацкартному вагонах залізниця доплачує 70% кожному пасажирові. Якщо ввести реальну ціну на плацкарт і купе, то вартість квитків на швидкісні буде здаватися благодійністю", - заявив Колесніков.

Він зазначив, що наразі потяги курсують повільніше, ніж було заявлено раніше. "Ми обіцяли інше - на 45 хвилин швидше, ніж вийшло. Крім Львова, ми ніде не вклалися - ні в Харкові, ні в Донецьку. Наразі. Тому даємо залізничникам усе літо, щоб вкластися в заявлені 5:45 і 3:45 по Харкову. Ось це важливо", - сказав віце-прем'єр.

Нагадаємо, кожного понеділка, вівторка і середи вартість проїзду в поїздах Hyundai становитиме: сполучення Київ-Харків - 422,91 грн у першому класі і 275,66 грн у другому класі, Київ-Львів - 474, 89 грн у першому класі і 307,45 грн у другому класі, Київ-Донецьк - 564,25 грн у першому класі і 367,75 грн у другому класі. Щочетверга і щосуботи на квитки діятиме знижка 10%, а вартість проїзду в разі оформлення проїзного документа в п'ятницю та неділю зростатиме на 10%.

Під час оформлення квитка на електропоїзди Hyundai в напрямку "туди" і "назад" надається знижка в розмірі 10% вартості проїзду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram