ГоловнаПолітика

Тимошенко відвідала депутат Бундестагу

МОЗ замовчує, чи зустрічалася Віола фон Крамон з Юлією Тимошенко.

Тимошенко відвідала депутат Бундестагу
Виола фон Крамон
Фото: obozrevatel.com

Депутат Бундестагу Віола фон Крамон у неділю відвідала харківську Центральну клінічну лікарню, де перебуває на лікуванні екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Про це сьогодні повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Німецький депутат захотіла отримати інформацію про стан здоров'я Ю. Тимошенко, перебіг реабілітаційних заходів за рекомендаціями німецьких та українських лікарів та особисто поспілкуватися з медиками закладу.

На зустрічі також були присутні головний лікар ЦКЛ Михайло Афанасьєв і лікар-невропатолог Ірина Фурса. Інформуючи про реабілітаційний курс, який нині проходить Юлія Тимошенко, Афанасьєв зазначив, що на сьогодні немає жодних проблем у спілкуванні з ним і німецькими лікарями.

"Ми виконуємо всі рекомендації щодо її лікування та харчування, надані німецьким лікарем, і ніяких протиріч немає, всі організаційні питання вирішуємо спокійно", - цитує слова головного лікаря прес-служба МОЗ.

Депутата Бундестагу цікавило, чи достатньо оснащено медичний заклад для повноцінного лікування пацієнтки. "Наша лікарня спеціалізована, тому ми завжди мали все необхідне обладнання, ба більше, після отримання висновку німецького лікаря ми додатково встановили нові спеціальні системи реабілітації", - зазначив головний лікар.

Віола фон Крамон подякувала лікарям за розмову та повну інформацію, надану їй про курс реабілітації екс-прем'єра. Депутат також побажала їй швидкого одужання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram