ГоловнаПолітика

У ПР натякають, що Тимошенко догоджає Путіну

Закликами до Європи відмовитися від України Тимошенко нібито надає послугу "тим, хто зацікавлений у згортанні процесів європейської інтеграції".

У ПР натякають, що Тимошенко догоджає Путіну
Олег Надоша
Фото: Макс Левин

Нардеп від Партії регіонів Олег Надоша зазначає, що команда Юлії Тимошенко намагається вигородити власного лідера за заклик до ЄС відмовитися від ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Стає абсолютно очевидно, що, закликаючи Європу відмовитися від ратифікації Договору про асоціацію між Україною та ЄС, Тимошенко діє не тільки в суто особистих інтересах, але також робить послугу тим, хто особливо зацікавлений у згортанні процесів європейської інтеграції", - зазначив депутат-регіонал .

"Розуміючи, що вимога Юлії Тимошенко до політиків з Європи виступити проти підписання Угоди про асоціацію викличе в суспільстві щонайменше подив, б'ютівська команда почала жваво виправляти помилку свого лідера", - зазначив Надоша.

За його словами, українські ЗМІ з самого ранку тиражують заяву депутата Шкіля про те, що Юлія Тимошенко нібито не закликала Європу заморозити процес підписання та ратифікації Угоди про асоціацію. "До речі, про відповідну вимогу Тимошенко повідомив не хто-небудь, а сам віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич", - повідомив парламентар і додав, що якщо соратники екс-прем'єра, яка "сидить", у брехні були викриті неодноразово, то за Яцеком Протасевичем такого наразі не спостерігалося", - додав політик.

За словами депутата, спробу вигородити Тимошенко також зробив Сергій Власенко, але він явно не погодив виправдувальну промову з колегою Шкілем. "У Власенка в усьому винними виявилися європейські журналісти, які нібито невірно витлумачили слова Яцека Протасевича", - сказав Олег Надоша.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram