ГоловнаПолітика

Затриманого мера Олександрівська із суду відвезли до лікарні

Мера відвезли в лікарню з високим тиском.

Затриманого мера Олександрівська із суду відвезли до лікарні
Фото: http://cxid.info

Мера Олександрівська сьогодні з будівлі Ленінського райсуду Луганська, де о 16:00 мало розпочатися засідання про обрання для нього запобіжного заходу, відвезли в лікарню.

Про це повідомила адвокат Олена Андрєєва.

За її словами, мера відвезли в лікарню з високим тиском.

Водночас, як стало відомо з достовірних джерел, секретареві і депутату, яких затримали разом із мером 14 травня під час отримання хабара в 130 тис. грн, суд подовжив утримання під вартою до 10 діб.

Окрім того, сьогодні на теле-прес-конференції голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк сказав, що до чиновників нині прикута особлива увага силових структур.

Він повідомив, що з приводу мера Олександрівська створено спеціальну слідчо-оперативну групу, збиралася інформація, процес тривав не один місяць.

Як наголосив Присюк, ситуація з мером Олександрівська, членом Партії регіонів, не вплине на репутацію партії.

Нагадаємо, 14 травня в будівлі Олександрівської міськради затримали трьох чиновників, серед яких мер міста, під час отримання хабара в розмірі близько 130 тис. грн. За даними СБУ, вони вимагали хабар за надання земельних ділянок.

15 травня прокурор Луганської області Микола Безкішкий порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара у великому розмірі) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram