ГоловнаПолітика

Євродепутат вважає докази Азарова щодо провини Тимошенко непереконливими

Анну Гомес не вдалося переконати, незважаючи на неприязнь до екс-прем'єра України.

Євродепутат вважає докази Азарова щодо провини Тимошенко непереконливими
Фото: Макс Левин

Депутат Європарламенту Анна Гомес (Соціал-демократи (Прогресивний альянс соціал-демократів у Європарламенті), Португалія) повідомила, що прем'єр України Микола Азаров,який озвучив перед європейськими політиками докази щодо провини Юлії Тимошенко, абсолютно не переконав її.

"Мене не вдалося переконати. Те, як ви чините з пані Тимошенко й іншими політичними в'язнями, не має виправдання. Я не змогла побачити причин, окрім політичного реваншу, проти пані Тимошенко. Це дуже погано впливає на імідж України", - сказала вона, повідомляє euractiv.com.

Гомес також повідомила, що вона стурбована "плутократією" в Україні, а також можливим поширенням шахрайства на парламентських виборах, які відбудуться в жовтні.

Вона сказала, що зробила ці коментарі з єдиним наміром допомогти відносинам ЄС та України, яківважає "справді стратегічними".

Анна Гомес також заявила, що вона в жодному разі не є прихильницею Тимошенко.

"Я абсолютно не є прихильницею пані Тимошенко. Я ніколи не зустрічалася з нею особисто. Вона мені не подобається. І мені не подобається її стиль Евіта", - сказала вона, виступаючи англійською мовою на тлі сміху аудиторії. Але Гомес наполягала на тому, що розглядає процес проти неї, як політично мотивований.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram