ГоловнаПолітика

ПР: Карпачова особисто ГПУ не цікава

На думку регіоналів, це чергова політтехнологія від БЮТ.

ПР: Карпачова особисто ГПУ не цікава
Фото: segodnya.ua

Кримінальну справу порушено не власне проти екс-омбудсмена Ніни Карпачової, а за фактом її заяв до Генеральної прокуратури про проведення перевірки факту побиття екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

"Це чергова політтехнологія від БЮТ. Є заява Ніни Карпачової на підставі фотознімків, які в неї з'явилися після візиту до Тимошенко, на ім'я Генерального прокурора... Що повинна робити ГПУ? Провести перевірку. Тому порушено кримінальну справу за фактом побиття Тимошенко, а не проти Карпачової", - повідомив Олійник.

Олійник стверджує, що кримінальної справи проти Карпачової немає.

"Тепер це все доводиться до абсурду... БЮТ необхідно щодня подати щось таке, щоб це підривало суспільство, Європу і т.д.", - наголосив регіонал.

Нагадаємо, раніше на брифінгу голова фракції БЮТ-Б Андрій Кожем'якін заявив, що проти колишнього уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової порушено кримінальну справу.

Як відомо, після відвідин Тимошенко в колонії омбудсмен Ніна Карпачова поширила серед дипломатів країн ЄС фотознімки, на яких екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко демонструє синці на тілі після транспортування з Качанівської колонії №54 в Центральну клінічну лікарню №5 "Укрзалізниці" для лікування. Після чого екс-омбудсмен Ніна Карпачова заявила, що в офіс уповноваженого Верховної Ради з прав людини наскочили з обшуком представники СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram