ГоловнаПолітика

Тейшейра: в Україні не так погано, як у Білорусі

Санкції проти України вводити зарано.

Тейшейра: в Україні не так погано, як у Білорусі
Фото: telegraf.by

Говорити про введення санкцій проти України зарано - так само, як і зарано говорити про повторення в Україні білоруського сценарія.

Про це заявив глава представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра під час презентації звіту виконання Україною порядку денного асоціації Україна-ЄС за 2011 рік, - повідомляє кореспондент LB.ua.

За словами Тейшейри, треба сподіватися, що Україна діятиме в межах угоди про асоціацію з ЄС, переговори щодо якої нещодавно завершили.

В цьому контексті глава представництва ЄС в Україні висловив сподівання, що українська влада створить відповідні умови, і асоціація з ЄС може вийти на наступний етап.

"Новини, що надходять з України викликають серйозне занепокоєння у громадян європейського союзу і європолітики не можуть на це не реагувати", - резюмував Тейшейра.

Нагадаємо, як раніше повідомляли, у звіті про виконання Україною порядку денного асоціації Україна-ЄС за 2011 рік, представленому сьогодні в Брюсселі, сказано що ситуація з демократією в Україні погіршується.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram