ГоловнаПолітика

Депутати вирішили сьогодні працювати до межі

Рада подовжила вечірнє засідання до розгляду всього порядку денного.

Депутати вирішили сьогодні працювати до межі

Парламент сьогодні вирішив працювати до закінчення розгляду всіх питань порядку денного.

За ухвалення відповідного рішення проголосували 263 народних депутати із 324, зареєстрованих у сесійній залі.

Відповідну пропозицію вніс лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов у зв'язку з блокуванням роботи парламенту минулого пленарного тижня, 24-27 квітня.

До нинішнього порядку денного роботи ВР внесено близько 50 законопроектів.

Зокрема, Рада розгляне внесення до порядку сесії пропозиції Кабінету Міністрів запровадити щодекадний перегляд акцизів на бензини і дизпаливо залежно від котирувань нафти Brent (№10379), а також внесення депутатського законопроекту про запровадження біометричних документів, що посвідчують особу (№10381).

Рада також розгляне в першому читанні законопроекти про надання повноважень прем'єрові, віце-прем'єру і колегіальним органам вносити проекти актів на розгляд уряду (№10274), про спрощення процедури реєстрації партій і внесення змін до їхніх документів (№7253).

Також депутати ухвалять рішення щодо проектів про збільшення всіх ввізних мит до встановленого Світовою організацією торгівлі рівня (№9241-д), звільнення від ввізного мита товарів для випуску продукції машинобудування на експорт до 2020 року (№9310) і про заборону "Нафтогазу" здійснювати експорт газу (№9155).

Окрім цього, Рада розгляне законопроекти про надання судам права не розглядати запитів і звернень, які містять неповагу до суду (№9740).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram