ГоловнаПолітика

У Партії регіонів розкритикували ідею Яценюка про люстрацію

Опозиція може залишитися без лідерів

У Партії регіонів розкритикували ідею Яценюка про люстрацію
Фото: Макс Левин

Якщо "Батьківщина" і "Фронт Змін" здійснять люстрацію і у своїх лавах, то партії залишаться без керівництва і нікому буде працювати.

Так вважає народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник. "Якщо "Батьківщина" і "Фронт Змін" для перевірки законності майнового стану керівництва своїх партій заснують комісію, то на волі залишиться лише голова цієї комісії", - цитує Олійника прес-служба ПР.

За словами депутата, якби люстрації в Україну вимагали політики, які не були при владі, - "це було б свіжою ідеєю". "Але коли при владі вони розграбували країну, варто було б почати із себе - показати свої статки, подати приклад", - наголосив він.

"Тому якщо хочуть продемонструвати серйозність своїх намірів, то нехай починають із себе, тому що вони вже були при владі, їм є про що звітувати - не тільки щодо того, що нічого не робили, а й щодо того, що зробили злочинного, протиправного стосовно держави й українського суспільства", - резюмував Олійник.

Нагадаємо, сьогодні лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк, виступаючи на Форумі Об'єднаної опозиції в Києві, заявив, що після перемоги на парламентських виборах буде "проведено тотальну люстрацію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram