ГоловнаПолітика

Інформаційну політику ПР буде курирувати відомий тележурналіст

До того ж - соратник Віктора Медведчука і заступник голови СДПУ (о)

Інформаційну політику ПР буде курирувати відомий тележурналіст
Фото: www.stb.ua

Директора департаменту документально-публіцистичних програм телеканалу СТБ Олексія Мустафіна призначено координатором інформаційного департаменту виборчого штабу Партії регіонів на парламентських виборах.

Про це LB.uа повідомило джерело в керівництві штабу ПР.

За словами співрозмовника LB.uа, Олексій Мустафін погодився працювати неофіційно, і лише до закінчення виборчої парламентської кампанії. До його обов'язків належатиме координація роботи прес-служби штабу, партійного сайту, офіційного друкованого видання ПР, а також інформаційних департаментів регіональних штабів ПР.

Сам Олексій Мустафін у коментарі LB.ua спростував інформацію про призначення його керівником інформаційної кампанії Партії регіонів. "Такої пропозиції від Партії регіонів мені не надходило", - заявив журналіст.

Утім, інформацію LB.uа підтвердили відразу кілька незалежних один від одного джерел у керівництві ПР.

Раніше інформаційний напрям очолювала народний депутат від ПР Олена Бондаренко, яка стане одним з офіційних спікерів партії на парламентських виборах, які уповноважені представляти ПР на публічних заходах. За наявною інформацією, саме Олена Бондаренко рекомендувала Олексія Мустафіна на роль координатора інформдепартаменту штабу ПР.

Олексій Мустафін - відомий український журналіст і телеменеджер. З листопада 1993 року працював журналістом у виданні "УНІАН-тижневик", газеті "День". З листопада 1994 року працював у команді, що створювала телевізійний інформаційно-аналітичний тижневик "Післямова". 1997-го - журналіст, завідувач відділу міжнародної інформації телеканалу "1+1". Із січня 1998 року - заступник шеф-редактора, у 2001-2005 рр. - шеф-редактор служби новин телеканалу "Інтер". Із січня 2006 року - заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головний редактор інформаційної програми "Вікна". У травні 2011 року очолив департамент документально-публіцистичних програм телеканалу СТБ.

Із 1990-го Мустафін належить до СДПУ (о), стояв біля витоків партії. Зараз, згідно з інформацією партійного сайту, займає посаду заступника голови СДПУ (о), член політбюро партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram