ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко хоче "витягти" її з України

Олександр Тимошенко розповів болгарам про "повільне вбивство" дружини.

Чоловік Тимошенко хоче "витягти" її з України
Александр Тимошенко
Фото: Макс Левин

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр вважає, що всі події, які відбуваються навколо його дружини, нагадують репетицію її фізичного знищення.

"Усе, що сталося з Юлією Тимошенко, нагадує репетицію її фізичного знищення - повільного вбивства, яким влада почала ці репресії. Спочатку таємно вивозять її на всю ніч до лікарні, а потім несподівано повертають назад в колонію. Цілком очевидно, що абсолютно ніхто не збирався лікувати. Протягом 3 місяців до Юлії Тимошенко не допускають нейрохірурга, професора Миколу Поліщука", - сказав Олександр Тимошенко в інтерв'ю болгарській газеті" 24 години ", повідомляє сайт Тимошенко.

За його словами, розмови про лікування екс-прем'єра в Німеччині є передчасними. "Генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив Президенту України Віктору Януковичу, що не дозволить Юлії Тимошенко лікуватися за кордоном! Крім того, я знаю, що моя дружина не погодиться залишити Україну, але я особисто хочу її звідти витягти. У неї було багато можливостей зробити це, тому що сьогоднішній уряд неодноразово їй це пропонував. Юлія - боєць, і вона боротиметься до кінця", - підкреслив він.

"Тиск на мою дружину постійно посилюється. Її піддали тортурам і звірствам в найгіршому дусі сталінських часів. У суді не було представлено жодних доказів її провини, і тепер весь світ визнав політичний підтекст судового обману. Апогеєм цинізму стало її переведення до лікарні. Її жорстоко побили три головоріза в погонах. Влада діє більш грубо, ніж за часів жорстоких сталінських репресій, коли вночі забирали і кудись вивозили людей", - зазначив Олександр Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram