ГоловнаПолітика

Томенко не відкидає дострокових президентських виборів

У суботу опозиція представить програму розвитку України.

Томенко не відкидає дострокових президентських виборів

Об'єднана опозиція на форумі 12 травня презентує свою програму розвитку України.

Про це журналістам розповів в Одесі віце-спікер Микола Томенко, повідомили в його прес-службі.

Віце-спікер зазначив: опозиція представить проект програми, яка передбачає і стратегічні речі, що їх пропонує опозиція для України, і перелік пріоритетних законодавчих ініціатив, які необхідно прийняти в наступному парламенті.

"Таким чином, можна говорити, що опозиція звернеться до експертів, фахівців і громадськості з пропозицією спільної дискусії про стратегію розвитку України, яку необхідно реалізувати спочатку за умов створення нової демократичної більшості, а потім в умовах переобрання Президента Віктора Януковича", - сказав М. Томенко.

На запитання, чи не поспішає опозиція з питанням президентства, віце-спікер відповів, що "максимально Президент Янукович займатиме цю посаду до 2015 року, але я не відкидаю, що в силу різних обставин в Україні можуть відбутися дострокові президентські вибори".

"Тому ми повинні мати адаптовану фахівцями та підтриману суспільством стратегію розвитку країни на більш тривалий період, а не лише на період діяльності наступного парламенту", - додав М. Томенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram