ГоловнаПолітика

"Мажори" з "Молодих регіонів" готують провокації у Львові

Львів'яни виявили автобус із молодиками, які торік улаштували стрілянину в центрі Львова.

"Мажори" з "Молодих регіонів" готують провокації у Львові

9 травня 2012 у Львові близько 10:00 на вулиці Пасічній біля Пагорба Слави, неподалік клубу "Лайм", львів'яни виявили автобус з молодиками, яких ретельно охороняють представники МВС.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВО "Свобода".

В автобусі перебувають члени "Молодих регіонів", серед котрих особи, які торік улаштували стрілянину в центрі Львова. В автобусі (державний номер ПФ 8145 ФК), маршрут якого означено як "Львів - Стрий - Дашава", виявлено величезні кулі з червоними прапорами і георгіївськими стрічками.

"Очевидно, саме Партія регіонів цього року взяла ініціативу в організації провокацій у Львові і накидала галичанам ідей "русскава міра", - йдеться в повідомленні.

Також "свободівці" стверджують, що представники "регіоналів" "особисто привезли генконсула Росії у Львові Олега Астахова на Пагорб Слави. Дипломат знову з'явився з георгіївською стрічкою. Як і минулого року, Астахов порушив вимоги Віденської конвенції про консульські відносини. Конвенція, як відомо, забороняє посадовим особам консульств втручатись у внутрішні справи країни перебування".

Зараз представники Комітету опору диктатурі вимагають від влади і правоохоронців не допустити провокацій, які, очевидно, готують "мажори" з "Молодих регіонів".

Нагадаємо, 8 травня 2012 року відбулася позачергова сесія Львівської обласної та Львівської міської рад, щоб визначити заходи, які не допустили б порушень безпеки і спокою львів'ян 9 травня 2012 року. Єдиним питанням порядку денного сесії міськради був розгляд протесту прокурора на постанову про заборону використання комуністичної та нацистської символіки на території Львова. За відхилення цього протесту одностайно проголосували всі присутні депутати.

Також 8 травня Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов Львівської міськради про заборону масових акцій 9 травня у Львові. Суд ухвалив рішення заборонити проведення масових заходів біля Монументу Слави, на Марсовому полі, пл. Ринок і на Пагорбі Слави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram