ГоловнаПолітика

Комуністи не печаляться через скандальну нарізку округів

ПР не завадить КПУ гідно провести виборчу кампанію.

Комуністи не печаляться через скандальну нарізку округів
Спиридон Килинкаров
Фото: Макс Левин

Нардеп від Комуністичної партії Спиридон Кілінкаров упевнений, що розподіл Центрвиборчкомом округів не завадить КПУ на виборах.

"Як би вони не там крутили, але для нас їхній розподіл округів не має великого значення", - цитує Кілінкарова прес-служба Луганського обкому КПУ.

На думку комуніста, такі дії регіоналів недвозначно характеризують ступінь непевності влади у власній популярності серед населення.

"Комуністична партія чітко структурована. У кожному місті та районі є наші організації, тому - хоч совою по пеньку, хоч пеньком по сові - ніщо не перешкодить комуністам гідно провести виборчу кампанію", - сказав Кілінкаров.

Як зазначають у прес-службі обкому КПУ, на Луганщині для виборів "перекроїли" 4 регіони: Антрацитівський і Попасянянський райони, а також міста Брянку та Стаханов.

Зокрема, частину Антрацита приєднали до Алчевська (відстань - близько 100 км), Рубіжне включили в один виборчий округ з Брянкою (близько 80 км), Стаханов розділили порівну між Лисичанськом і Сіверськодонецьком (більш ніж 50 км).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram