ГоловнаПолітика

Партія Яценюка просить Європу не бойкотувати Євро-2012

"Фронт Змін" також закликає Тимошенко припинити голодування.

Партія Яценюка просить Європу не бойкотувати Євро-2012
Фото: http://obozrevatel.com

Партія "ФронтЗмін" просить керівництво європейських країн не бойкотувати Євро-2012.

"Сьогодні політичні діячі та керівники європейських країн заявляють про намір бойкотувати чемпіонат через проблеми з демократією в Україні... Ми просимо керівництво європейських країн не позбавляти український народ права гідно провести Євро-2012, гостинно зустріти гостей, футболістів і вболівальників", - сказано в заяві партії.

Як повідомляє прес-служба "Фронту Змін", доцільними й ефективними партійці вважають виключно персональні санкції проти Президента Віктора Януковича та ключових фігур його режиму.

Партія також закликає Януковича звільнити всіх політв'язнів.

Атака на велику мрію підриває шанс не тільки Польщі й України, а й усіх колишніх членів соціалістичного табору довести, що за економічним, людським, науковим потенціалом вони вже готові з боржників Європи перетворитися на нові двигуни її розвитку

— МЗС України - про заклики до бойкоту Євро

"Ми звертаємося до Президента Януковича: звільніть усіх політичних в'язнів і поверніть Україні шанс цивілізовано вийти із ситуації, в яку загнали її. Ви маєте всі інструменти для ухвалення відповідних рішень", - зазначає "Фронт Змін".

Партія Арсенія Яценюка також просить

Юлію Тимошенко припинити голодування.

"Ваша

жертва не врятує Україну від міжнародної ганьби і не спровокує навіть крапельки докорів сумління у тих, хто знущається з вас", - пояснюють партійці.

"Ми звертаємося до українського народу. Не бійтеся і не впадайте у відчай! Ми розуміємо - сподіватися на те, що у Януковича прокинеться совість, марно. У нього немає совісті! Його можна тільки відправити у відставку. Це зробить демократична більшість у Верховній Раді після виборів 2012 року", - підсумовує "Фронт Змін".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram