ГоловнаПолітика

Польща повинна долучитися до бойкоту української влади - Качинський

На його думку, Європейський Союз повинен далі політично тиснути на українську владу.

Польща повинна долучитися до бойкоту української влади - Качинський

Ярослав Качинський, голова польської партії "Право і справедливість" вимагає від влади своєї країни долучитися до бойкоту української частини Євро-2012.

"У зв'язку з політичними подіями в Україні та ситуацією з ув'язненою лідеркою опозиції Юлією Тимошенко "Право і справедливість" закликає до бойкоту матчів в Україні Чемпіонату Європи з футболу і подальшого тиску на українську владу", - заявив Ярослав Качинський.

За його словами, дії української влади проти опозиції, надто щодо Юлії Тимошенко, "повинні наразитися на жорстку реакцію польських і європейських політиків".

"Відтак тішать заяви деяких європейських урядів про можливість бойкоту матчів Євро в Україні, - заявив Ярослав Качинський. - Польський уряд також має висловити таку погрозу. Тільки рішуча позиція може переконати владу в Києві, щоб вона змінила свою політику".

"Європейський Союз повинен далі політично тиснути на українську владу і розглянути подальші кроки: політичні, дипломатичні й економічні - в цьому питанні", - упевнений керівник партії "Право і справедливість".

Нагадаємо, на думку

екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського, бойкот європейськими політиками матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в Україні більше зашкодить, ніж допоможе ув'язненій екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, звільнення якої домагаються європейські політики із серпня минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram