ГоловнаПолітика

Стан Меліхової, яка голодує на знак солідарності з Тимошенко, значно погіршився

Глава фракції "Батьківщини" в Київраді ледь витримує голодування.

Стан Меліхової, яка голодує на знак солідарності з Тимошенко, значно погіршився
Фото: http://kp.ua/daily

Стан глави фракції "БЮТ-Батьківщина" в Київраді Тетяни Меліхової, яка 7 добу проводить у солідарному голодуванні з Юлією Тимошенко, значно погіршився.

Про це розповів депутат Київради Олександр Бригинець, який теж голодує 8 добу, повідомляє сайт Golovne.com.

"Протягом останніх днів стан Тетяни Меліхової кілька разів погіршувався, але вона мужньо трималася. Вчора стан її здоров'я став критичним. Їй довелося провести медичне обстеження, лікарі і я особисто настійно рекомендували їй припинити голодування, щоб не ризикувати життям, але Тетяна Іванівна відмовилася від цього", - заявив Бригинець.

За його словами, депутати Київради, які голодують, підтримують Тимошенко і готові голодувати, поки буде голодувати вона.

Також повідомляють, що наразі в Україні з солідарності з Тимошенко голодує більше 50 громадян, двоє госпіталізовані через стан здоров'я. У наметовому містечку на Хрещатику навпроти Печерського суду в Києві голодують 8 людей.

Також прес-служба "Батьківщини" повідомляє, що 1 травня в Хмельницькому 65-річну главу Красилівської райорганізації "Батьківщини" Марію Сидорук, яка 5 днів голодувала в наметі біля Хмельницької облдержадміністрації на підтримку Тимошенко, забрала швидка, після чого її госпіталізували.

Водночас, лікарі рекомендували двом людям припинити голодування через стан здоров'я.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко оголосила голодування з 20 квітня. 2 травня Тимошенко голодує 13-у добу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram