ГоловнаПолітика

Комуністи вийшли на Першотравень у Львові

Але червоні прапори не розгортали.

Комуністи вийшли на Першотравень у Львові
Фото: http://korrespondent.net/

У Львові відбувся мітинг під гаслом "За права робітників - трудящих!", присвячений 1 Травню.

Близько 100 представників місцевих організацій Антифашистського комітету України, КПУ, ПСПУ та ветеранських організацій поклали вінки і квіти біля монумента воїнам-визволителям на вулиці Стрийській.

Учасники мітингу розгорнули багатометровий транспарант із написом: "Хай живе 1 Травня - День міжнародної солідарності трудящих!"

Після покладання квітів перед присутніми виступили лідери обласної організації КПУ і ветеранських організацій, які відзначали, що "Першотравень був, є і буде святом для простого народу, бо для нових українських буржуїв свято тепер щодня".

Учасники мітингу прийняли звернення до українського народу, в якому закликали "всіх трудящих і простий народ підтримати Комуністичну партію України і разом боротися за свої права".

Присутні тримали не розгортаючи червоні прапори, оскільки, за їхніми словами, "працівники міліції заборонили розгортати стяги, посилаючись на постанову міської ради".

Нагадаємо, у Львові депутати заборонили використовувати Прапор Перемоги, проте прокуратура області пообіцяла оскаржити рішення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram