ГоловнаПолітика

Симоненко: ця влада загрузла в корупції

Лідер комуністів закликає до боротьби проти режиму.

Симоненко: ця влада загрузла в корупції
Фото: Макс Левин

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко сподівається, що першотравнева демонстрація зможе об'єднати українців навколо Компартії.

Про це повідомляє "Сегодня".

"Я сподіваюся, що ті заходи, які ми сьогодні провели, і те, про що сьогодні говорили, а також бажання людей брати участь, дає можливість, по-перше, об'єднати народ України навколо тієї програми, з якою комуністи вийдуть на вибори, а по-друге - робити учасників цього заходу активними людьми, які надалі працюватимуть над тим, щоб агітувати за Компартію", - сказав політик виступаючи на мітингу з нагоди 1 травня.

Він також висловив переконання в тому, що кожен, хто сьогодні прийшов на акцію, згоден з думкою: "занадто дорогою ціною дістався нам пропуск у капіталізм".

Крім того, П. Симоненко зазначив, що

олігархи "обібрали до нитки" український народ.

"Влада лише роздає соціально-популістські гасла, а по суті вона загрузла в корупції", - сказав Петро Симоненко, додавши, що нинішній режим в Україні безперспективний, тож українському народу потрібно не чекати, а боротися.

"Боротьба - це шлях до перемоги", - сказав лідер українських комуністів.

За його словами, антикризова програма пропонує націоналізувати базові галузі промисловості, що дасть змогу отримати додаткові робочі місця і встановити гідну заробітну плату. КПУ пропонує встановити державний контроль за видобутком нафти і газу, створити додаткові державні банки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram