ГоловнаПолітика

Янукович назвав "смородом" публікації про Межигір'я

Журналісти й далі "отруюють життя" Президентові.

Янукович назвав "смородом" публікації про Межигір'я
Фото: Макс Левин

Президент Віктор Янукович на питання про можливу корупцію в компанії, що має стосунок до "Межигір'я", порадив журналістам звертатися в правоохоронні й антикорупційні органи.

Про це він сказав на прес-конференції у Криму, коментуючи на прохання журналістів результати журналістського розслідування про те, що до

компанії "Актив Солар", яка побудувала сонячну електростанцію в автономії, мають стосунок брати Клюєви, а також фірма, яка пов'язана з "Межигір'ям". Журналіст запитав у Януковича, чи вважає він цей факт проявом корупції.

"У нас є правоохоронні органи, є структура, яка бореться з корупцією. Є законні методи, коли кожен має право звернутися до правоохоронних органів і викласти факти, які вони розслідували", - сказав Янукович.

Він також зазначив, що в країні будують заводи, впроваджують високі технології, вкладають інвестиції в галузі економіки. Янукович висловив жаль, що в деяких людей це викликає негативну реакцію.

"У цьому випадку будується альтернативна електростанція, і при цьому хтось шукає тут якісь зворотні сторони, негативні", - сказав Президент.

"Це той бруд, у якій звикли купатися політикани і популісти, які багато разів були при владі, які багато разів займали різні посади. Але нічого, як люди кажуть, путнього своїми руками в цій країні не зробили. І вони далі отруюють життя не лише собі, насолоджуючись цим болем, але й усім іншим, іншим, суспільству. Але якщо їм це так приємно, будь ласка, як кажуть, це в їхніх руках. Якщо для них це спосіб життя - жити цим і дихати цим смородом", - сказав Янукович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram