ГоловнаПолітика

Луценко оприлюднив докази нездужання на гепатит (документ)

У екс-міністра вірусний гепатит TTV і цукровий діабет.

Луценко оприлюднив докази нездужання на гепатит (документ)
Фото: http://glavnoe.ua

Екс-міністр Юрій Луценко оприлюднив документи, що підтверджують наявність у нього ураження печінки за типом хронічного гепатиту.

Про це повідомляє прес-служба "Народної Самооборони", зазначаючи, що висновки медичних досліджень зроблено в лікарні швидкої допомоги у квітні.

У документі перелічено виявлені в Ю. Луценка хвороби, зокрема гемангіому правої нирки і цукровий діабет II типу.

На сайті НС також наведено слова Юрія Луценка про те, що йому ніколи не подобалося обговорення його здоров'я в ЗМІ. Однак, за його словами, Пенітенціарна служба дезінформує громадськість щодо цього питання.

"На жаль, усі мої заборони, підкріплені відповідними нормами закону, не зупиняють тюремне відомство не тільки від інформації, а й від дезінформації. Тому я змушений називати недуги, які до недавнього часу ніхто й не мав наміру лікувати", - зазначив він.

За словами Луценка, після голодування він чотири місяці вимагав обстеження, а потім, уже зі встановленим серйозним букетом хвороб, шість місяців вимагав лікування. "Як виявилося, від мене півроку приховували, що в моїй крові виявлено вірусний гепатит TTV. Останні аналізи це, на жаль, підтвердили. Після цього мене вивезли з лікарні швидкої допомоги і жодних документів, а тим паче - медикаментів, не видають", - додав екс-міністр.

"Боюся, що в нашому з Тимошенко й Іващенком випадках ідеться не про охорону здоров'я, а про хворобоприховування як форму помсти", - переконаний Юрій Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram