ГоловнаПолітика

У ПР Карпачову назвали брехухою

Регіонал заявляє, що Карпачова до останнього оббивала пороги людей, які приймали рішення щодо кандидатури омбудсмена.

У ПР Карпачову назвали брехухою
Юлия Ковалевская
Фото: http://kp.ua

Нардеп від Партії регіонів Юлія Ковалевська заявила, що заявам омбудсмена Ніни Карпачової на підтримку Юлії Тимошенко вірити не можна.

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Не можна вірити словам Карпачової про те, що її загадковий помічник зміг пробитися в камеру Тимошенко. Відповідна версія викликає чимало запитань: чому саме цьому помічникові Тимошенко вирішила показати "синці в паховій ділянці", які, як вона стверджує, в неї є, але не зважилася показати їх Власенкові. У мене викликають об'єктивні сумніви подібні твердження Карпачової", - зазначила Ковалевська.

Політик вважає, що Карпачова біжить попереду заяв БЮТ. "Навіть їм не спало на думку робити такі заяви, які мають мало спільного з реальністю", - додала вона.

"У словах Карпачової прозирає образа за те, що Партія регіонів її не підтримала в прагненні вчетверте

стати омбудсменом. Вона до останнього оббивала пороги людей, які приймали рішення з цього питання. Але, не знайшовши підтримки, доклала всіх зусиль, щоб зірвати голосування за Лутковську. Адже що довше затягується питання зі вступом на посаду нового омбудсмена, то довше Карпачова залишається в кріслі, до якого за 15 років вона вже "приросла", - заявила парламентарій.

"Судячи з останніх заяв Карпачової, які вона зробила у фарватері інформаційної провокації БЮТ, вона хоче "стати корисною" Тимошенко. Не здивуюся, якщо вона виявиться в їхніх списках на виборах", - підсумувала депутат-регіонал.

Ті заяви, що лунають із боку омбудсмена, яка практично втратила свою посаду, особисто мене насторожують. Я не відкидаю, що завтра опозиція запропонує їй місце в списках

— Олександр Єфремов, лідер фракції Партії регіонів

Нагадаємо, раніше Карпачова оприлюднила заяву, де вказано, що за її дорученням 24 квітня представник омбудсмена без попередження відвідав Юлію Тимошенко і нібито встановив наявність тілесних ушкоджень у екс-прем'єра.

Карпачова зажадала від генерального прокурора порушити кримінальну справу щодо поводження з Тимошенко під час її конвоювання з колонії.

Навесні 2006 року Карпачова пройшла до парламенту під №2 списку Партії регіонів, однак незабаром перестала бути членом політсили через роботу на посаді омбудсмена.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram