ГоловнаПолітика

БЮТ: винуваті в побитті Тимошенко покинули Україну

У Качанівській колонії покривають підлеглих

БЮТ: винуваті в побитті Тимошенко покинули Україну
Фото: Макс Левин

Керівництво Качанівської колонії намагається всіма способами приховати від депутатів безпосередніх виконавців злочину проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомляють у "БЮТ-Батьківщині", посилаючись на сьогоднішню заяву народного депутата від БЮТ Андрія Сенченка.

У той момент, коли захисники лідера опозиції Євгенія Тимошенко й Андрій Кожем'якін були в камері Тимошенко, група народних депутатів поспілкувалася з керівництвом Качанівської колонії.

За словами Сенченка, "під час бесіди керівник колонії Первушкін двічі визнав, що він особисто приймав рішення про застосування сили до Юлії Тимошенко".

Також депутат заявив, що керівництво колонії "ховає від депутатів безпосередніх виконавців злочину проти Юлії Тимошенко.

"На

прохання зустрітися з ними народні депутати отримали відповідь, що майор Коваленко на завданні за межами Харківської області. Які завдання в майора з цієї колонії за межами Харківської області? Може, вони його вже ховають за межами держави України", - зазначив Сенченко.

Депутат також додав, що, за словами Первушкіна,

інші виконавці злочину сьогодні також були відсутні на території колонії.

Нагадаємо, Тимошенко розповіла, як її били в Качанівській колонії, внаслідок чого вона оголосила голодування. Своєю чергою співробітники колонії, у зв'язку з голодуванням екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, погрожують примусово її нагодувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram