ГоловнаПолітика

Лутковську обрали нелегітимно, - НУ

У "Нашій Україні" заявляють про порушення регламенту Ради під час голосування

Лутковську обрали нелегітимно, - НУ
Фото: liga.net

Депутати Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна самооборона", заступник голови лічильної комісії Ради Володимир В'язівський заявляє, що під час процедури голосування щодо виборів Уповноваженого парламенту з прав людини було порушено регламент Ради.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Наша Україна".

"У бюлетені для таємного голосування з обрання Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відсутні підписи голови та секретаря лічильної комісії. Отже, бюлетені виготовлено з порушенням частини 1 статті 38 регламенту Верховної Ради України", - повідомляє В. В'язівський.

Депутат зазначає, що, згідно з регламентом, у бюлетені для таємного голосування зазначають не тільки мету голосування, а також ставлять штамп і свої підписи голова та секретар лічильної комісії.

У зв'язку з цим Володимир В'язівський письмово висловив голові Ради Володимирові Литвину власну думку, однак це не було озвучено в парламенті

.

Нагадаємо, 24 квітня Верховна Рада обрала омбудсменом 40-річну Валерію Лутковську. За її кандидатуру проголосували 252 депутати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram